Avís legal · Privacitat

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

OCI MULTIEDRIC S.L està domiciliada a Universitat Autònoma de Barcelona, Edifici SF1 Poliesportiu 1r Pis, codi postal 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) amb CIF B65064248. Amb contacte en correu electrònic a info@centralderefugis.com

Al web www.centralderefugis.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre el servei de reserves d’allotjaments, en aquest cas, refugis i albergs de muntanya.

El seu principal objectiu és facilitar als clients i el públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen a la mateixa.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s’informa l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat d’OCI MULTIEDRIC S.L.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació s’ha de dirigir a la seu de l’empresa domiciliada a Universitat Autònoma de Barcelona, Edifici SF1 Poliesportiu 1r Pis), codi postal 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), escriure’ns al següent correu info@centralderefugis.com.

OCI MULTIEDRIC S.L no emmagatzemem cap dada bancària, tots els pagaments són efectuats mitjançant la plataforma de pagament bancari Redsys o Bizum, seguint tots els estàndards de seguretat vigents per part de l’entitat bancària.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web centralderefugis.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquest web.

Qualsevol mena de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS

OCI MULTIEDRIC S.L. no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, OCI MULTIEDRIC S.L. es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o dolentes configuracions de programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment, no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la pàgina web.

Així mateix, OCI MULTIEDRIC S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació d’aquest, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

OCI MULTIEDRIC S.L., és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit d’OCI MULTIEDRIC S.L.

Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a OCI MULTIEDRIC S.L. de manera gratuïta. No s’ha d’enviar informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són ​​propietat d’OCI MULTIEDRIC S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen al web d’OCI MULTIEDRIC S.L. a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Cerdanyola de Vallès (Barcelona), renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

Utilitzem cookies o tecnologies similars amb finalitats tècniques i, amb el seu consentiment, per a altres finalitats segons s'especifica a la politca de coockies. Denegar el consentiment pot provocar que característiques relacionades amb la web no estiguin disponibles.Utilitzeu el botó “D'acord” per donar el vostre consentiment. Utilitzeu el botó “Rebutjar” o tanqueu aquesta nota informativa per continuar sense acceptar. View more
Aceptar
Rebutjar